ფერმენტირებული აჯიკა

  • 10
  • 10 წუთი წუთი
  • მარტივი

ფერმენტირებული აჯიკა

  • 10 წუთი
  • მარტივი
  • 10

ინგრედიენტები

ცხარე წიწაკა – 300გ

ტკბილი წიწაკა – 200გ

ჩერი პომიდორი – 200გ

მარილი – 16გ

მომზადების ინსტრუქცია

პომიდორი გაჭერით შუაზე, წიწაკები დაჭერით საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოაყარეთ მარილი (მთლიანი წონის 2%) და მოურიეთ.

დაჭრილი ბოსტნეული ჩაპრესეთ ქილაში და დაახურეთ საკვები ცელოფანი, ზემოდან დაადეთ სიმძიმე.

გააჩერეთ ოთახის ტემპერატურაზე  5-დან 10 დღემდე, პერიოდულად ამოურიეთ. ერთგვაროვანი სტრუქტურისათვის დააბლენდერეთ, ან გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში. შეინახეთ მაცივარში. 

მოძებნეთ პროდუქტი, რეცეპტი, ბლოგი ან ვიდეო

გამოიწერეთ სიახლეები