გამომცხვარი სტაფილო

  • 2
  • 40 წუთი წუთი
  • მარტივი

გამომცხვარი სტაფილო

  • 40 წუთი
  • მარტივი
  • 2

ინგრედიენტები

სტაფილო – 4-5 ცალი

ძმარი – 1 სუფრის კოვზი

შაქარი -1 ჩაის კოვზი

ყველი ფეტა – 80-100 გრ.

ქიძნი – 10 გრ.

 

მომზადების ინსტრუქცია

სტაფილო ჩაჭერით ისე, რომ ბოლომდე არ გაიჭრას, დაახლოებით 17-20 ნაჭრამდე. გადაუსვით ძმარში გახსნილი შაქარი ფუნჯით და გამოაცხვეთ ღუმელში დაახლოებით 20-25 წუთი, 150 გრადუსზე, ბოლო 5 წუთი შეგიძლიათ 180 გრადუსზე გამოაცხოთ, რათა ცოტა დაიბრაწოს.

გადმოიღეთ ფიალაში და სერვირებისას მოაყარეთ ყველი ფეტას ნატეხები და მსხვილად დაჭრილი ქინძი.

 

მოძებნეთ პროდუქტი, რეცეპტი, ბლოგი ან ვიდეო

გამოიწერეთ სიახლეები